Работни боти – J4678 S3 SRC

56.40 лв.

  Запитване за
  С натискането на бутона "Изпращане" се съгласявате че сте запознати и се съгласявате със Защита на лични данни и Общите условия

  Описание

  Работни обувки SPARROW – J4678 S3 SRC, EN 20345

  Комфортни работни обувки със спортен дизайн, изработени от  водоустойчива кожа – цвят черен.

  Подплата дишаща АIRNET SPACER® с голяма паропропускливост и износоустойчивост за да осигури максимално удобство. Стелка изработена от двуслоен разпенен латекс, антистатична с антибактериална обработка с SANITIZED с изключително дишаща износоустойчива тъкан.

  Противоплъзгащо грайферно двуслойно полиуретаново ходило антистатично устойчиво на масла, въглеводороди и хидролиза категория SRC. Релефът на ходилото  с надлъжни и напречни разрези осигурява по-добро сцепление, максимална гъгъвкавост, лекота и комфорт. Шок абсорбер в областта на петата и клетка за намаляване умората.

  Бомбе неметално  ITSAFE® (издържащо на удар с енергия 200 J), размер – 11 на бомбето осигурява широчина и удобство на всяко ходило.

  Пластина неметална   осигуряваща гъвкавост, 100% защита и температурен комфорт на ходилото поради ниската топлопроводимост на защитната вложка. Размери 36/47.

  Уважаеми клиенти, в момента  производителя сменя цвета на ходилото. Вече ще бъдат сиви, така, че в червен цвят могат да бъдат само налични на склад, до изчерпване на количествата.

  Ако държите за червен цвят – ще трябва да потвърдим наличността му.