JSP 726 Typhoon Valved Moulded Mask FFP2

18.40 лв.

  Запитване за
  С натискането на бутона "Изпращане" се съгласявате че сте запознати и се съгласявате със Защита на лични данни и Общите условия

  Описание

  Гамата Spirotek на JSP от формованите маски на Typhoon ™ са маски, покриващи широк спектър от задачи. Цялата гама се отличава с уникалната ни технология Typhoon ™ Valve за изключително ниско съпротивление при издишване при емисии на CO2 и натрупване на топлина и изключително ниско натрупване на влага. Серията маски Spirotek by JSP отговаря на стандарта EN149: 2001 + A1: 2009.

  Маските с клапани Typhoon ™ са тествани при -40 ° С, за да се гарантира, че маските продължават да работят при крайни температури.

  Силиконовата диафрагма, монтирана вътре в клапаните, не се влияе от влагата. Вентилите са напълно завити, за да се осигури оптимална защита от прах. Typhoon ™ клапаните също се отличават с ниско съпротивление при дишане в сравнение с конкурентните клапи.

  Включен в маската защитен слой за защита срещу органични пари и газове под нивото на експозиция на оператора. Неутрализира неприятните миризми.

  Добавеното регулируемо парче към маските позволява да се приспособи маската по-близо до профила на носовете, подпомагайки доброто прилягане на лицето.

  В кутията са 10 бр, а цената е посочена на 1 брой