FP02 Закотвящи ремъци на слинга

13.60 лв.

  Запитване за

  С натискането на бутона "Изпращане" се съгласявате че сте запознати и се съгласявате с условията за Защита на лични данни и Общите условия

  Устройства за закотвяне
  Закотвящите устройства са устройства за защита срещу падане от височина за персонална защита на работници. Те са сертифицирани по стандарта EN 795, което ги прави одобрени контролни точки за всяко работно място с повишена опасност от падане от височина и създаден риск за падане на работника. Тези точки са основата за свързване на потребителя със спасително въже или ремък, като ги прави основни фактори за безопасността на работниците на височина.
  Защита от Падане
  Защитата от падане се въвежда като превантивна мярка срещу рисковете, свързани с падане от височина, намаляване силата на удара, ограничаване сблъсъка със земята и ограничаване на опасностите за потребителя от падане в опасни райони. Portwest предлага пълна гама от продукти за защита от падане при работа на височина.

  Описание

  Проектирани с помощта на тежкотоварни полиестерни ремъци за здравина. 2 метра ремъци за закрепване на слинга позволяват на потребителя да си създаде сигурна и надеждна точка на връзка, която се приспособява към най-различни точки на закрепване.
  Полиестер
  Жълт
  2 метра
  EN795
  Доставяме по поръчка в рамките на 10 дни