Работни обувки MACALU S3 CI WR

129.90 лв.

  Запитване за
  С натискането на бутона "Изпращане" се съгласявате че сте запознати и се съгласявате със Защита на лични данни и Общите условия

  Описание

  EN ISO 20345:2012 S3 CI HI WR
  Работна обувка тип –  бота изработена от хидрофобиранa – водоустойчивa кожа със специално износоустойчиво полиуретаново покритие  с дебелина 1,8-2,0 мм с рефлективни елементи. Мека, устойчива на вода мембрана Windtex®, с много добра устойчивост на абразия  и изпотяване.   Мек и подплатен език.
  – Защита на крака с бомбе 200J от полимерен композитен нетермичен материал съгласно EN 12568, защитна гъвкава текстилна стелка  от антиперфорационна композитна тъкан съгласно EN 12568.
  – Неметално защитно бомбе размер 11, подсилена зона на петата от полиуретан осигуряваща стабилност.
  – SOLE 3 CROSS полиуретанов антистатик с три плътности, устойчив на хидролиза ISO 5423: 92, на въглеводороди и на абразия, антишок и противоплъзгане SRC. Предназначенa за работещи на открито на неравномерни повърхности.
  3Cross принадлежи към 3D поколението. Следователно тази обувка има 3 различни PU инжектирани слоя с относителна плътност, всеки специализиран за максимален комфорт, противоплъзгане и стабилност на крака. Най-външната секция, с твърда смес, предлага максимална устойчивост на повърхностния контакт и перфектни SRC характеристики.
  Средната част, с по-мека смес, осигурява комфорт при ходене.
  По-горният участък, до горния, гарантира по-добра стабилност на стъпалото.
  – INSOLE  MEMORY,   тристепенна стелка за екстракомфорт с мек латекс Памет без стрес в зоната на петата и в точката на огъване, устойчива на телесното налягане. Анти изпотяващ, подвижен, анатомичен, абсорбиращ, антистатичен и антибактериален.
  CI студена изолация  -17 ° C
  WR водоустойчива обувка
  Производител GIASCO Srl ITALIA.
  Размери 37-47. Тегло на обувката за 42 р-р 610гр.