Маска за дихателна защитa Typhoon сгъваема FFP2V

9.90 лв. 5.00 лв.

-49%

  Запитване за
  С натискането на бутона "Изпращане" се съгласявате че сте запознати и се съгласявате със Защита на лични данни и Общите условия

  Описание

  Хоризонтална сгъната плоска маска FFP2 – 325 Typhoon

  Хоризонтална сгъваема плоска форма за по-добро прилягане и по-ясно виждане, както и удобство и лекота на използване. Изключително ниска устойчивост на дишане, изключително ниско натрупване на CO2 и топлина и изключително ниско натрупване на влага.
  Хигиенно индивидуално опаковани.
  Съответства на EN149: 2001 + A1: 2009.

  360 ° комфортна пяна
  Областта от пяна около вътрешната страна на маската осигурява перфектно прилягане и максимална устойчивост, както и предотвратява образуването на мъгла.
  Завареното парче на носа предотвратява всяко дразнене, неправилно оформяне и придава по-плътно прилягане.

  Регулируемата каишка означава, че може да се монтира удобно на всички размери и форми на главата.

  Силиконовият клапан не се влияе от влага и следователно може да се използва със същите показатели при много ниски температури.

  Уникалната технологична система на клапаните Typhoon
  Когато диафрагмата се отвори, издишаният въздух, който обикновено ще бъде затворен под горната част на клетката и възпрепятства по-нататъшното издишване, може да избяга през допълнителните отвори за преливане и да осигури ненадминато минимално съпротивление при дишане. Диафрагмата е изработена от силикон, за да не се влияе от влага и следователно може да се използва със същите характеристики при много ниски температури.